U.S. Embassy Bucharest : Cu ocazia #MartinLutherKingDay, viceconsulul Nathan Hubert le-a vorbit elevilor de la Colegiul Național Sfântul Sava la American Corner Bucuresti

0
50
Cu ocazia #MartinLutherKingDay, viceconsulul Nathan Hubert le-a vorbit elevilor de la Colegiul Național Sfântul Sava la American Corner Bucuresti despre impactul profund al mișcării pentru drepturile civile din SUA, mișcare care a atras atenția asupra nedreptăților cu care se confruntă afro-americanii și alte comunități marginalizate.
Dr. King a avut un rol esențial în fundamentarea unei societăți mai inclusive și mai echitabile, eforturi care continuă și astăzi.
Impactul lui Martin Luther King, Jr. și al mișcării pentru drepturile civile poate fi văzut în legislația istorică care protejează drepturile civile și în eforturile actuale de a promova o mai mare diversitate și reprezentare în societate. Extinderea și protejarea drepturilor civile sunt preocupări constante, iar fiecare dintre noi joacă un rol crucial în continuarea moștenirii lui Martin Luther King.
Vă adresăm aceeași întrebare pe care colegul nostru Nathan Hubert a adresat-o elevilor: „Dacă ați fi martori la un act de discriminare, ați avea curajul să luați atitudine?”

Lasă un răspuns